תפוז אנשים - קומונות - גירסה טקסטואלית
תפוז אנשים
Google
 

מתכונים מהלב

בית למתכונים שנוצרו מהבטן הלב והנשמה,
לכל בית ומשפחה.
עכשיו ב-FLIX

תקיפת מחבלים
dover zahal
תקיפת שלושה מחבלים שעסקו בהכנות לשיגור רקטה
זמן: 00:51   צפיות: 70  

אני אישית לא ניסיתי - שבלול 555


09:25 | ‏2007/‏04/‏13

אבל צירפתי לך קישור עם מגוון מתכונים|1|

הכנת קינואה- 2 דרכים - אגשית


11:45 | ‏2007/‏04/‏13

אפשרות ראשונה היא לבשל בהרבה מים רותחים ממש כמו פסטה. לאחר הבישול מתקבל מעין "קוסקוס" גולמי אותו אפשר לשדך לרוטב, להוסיף לסלט, או לתבל ע"פ הרצון. אפשרות שניה היא לבשל קינואה כמו אורז: ביחס של כוס וחצי מים על כל כוס קינואה.|1|

מתכון סופני לקינואה - luliliya


23:44 | ‏2007/‏04/‏14

לכוס קינואה לקצוץ בצל ולקוביות קטנות ולטגן עד שמזהיב ולהוסיף גזר בינוני מגורר ולערבב אחרי 2 דקות להוסיף גמבה אדומה קצוצה דק ולטגן הכל יחד מספר דקות לאחר מכן להוסיף את הקינואה לערבב להוסיף 2 כוסות מים, מלח, פלפל, אבקת מרק ולבשל כמו אורז. יוצא סוף הדרך.|1|

ינוסה מחר , נשמע קל וטעים - dafgol


11:13 | ‏2007/‏04/‏15

|1|


עוד בתפוז אנשים

קבלי שני מתכונים נהדרים - גאיה של זיו


22:26 | ‏2007/‏04/‏15

ראשית, אני מתייחסת לקינואה כמו לאורז- שוטפת, מסננת ומבשלת ביחס של 1:2. את המתכון הראשון קיבלתי מחברה לפורום הבית שלי: קינורז- קינואה ואורז. כוס אורז בסמטי שטוף וןמסונן כוס קינואה (למתחילים אפשר חצי כוס) שטופה ומסוננת 4 כוסות מים קרים מלח או אבקת מרק. מאדים קלות בשמן את האורז מוסיפים את הקינואה ומאדים, מוסיפים את המים, מתבלים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות. מכבים את האש ומשאירים 10 דקות. טעיםםםםםםםםםם קינואה עם ירקות- קיבלתי מחברה לפורום, שקיבלה מחברה....המקור לא זכור לי. כוס קינואה שטופה ומסוננת 2 כוסות מים קרים גזר גדול מגורר בטטה מגוררת קישוא מגורר בצל קצוץ תיבול: 1/4 כפית כוסברה טחונה (תבלין), 1/4 כפית כמון, מלח פש"ג. מאדים בשמן את הבצל, מוסיפים את הירקות המגוררים ומאדים, מוסיפים את הקינואה ומאדים, מוסיפים את התבלינים, מערבבים. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות. מכבים את האש ומשאירים 10 דקות. אצלנו זה תבשיל הבית.|1|

Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ